Acasa > Termeni si conditii

TERMENII SI CONDITIILE PENTRU REZERVAREA UNEI CAMERE

Daca doriti sa rezervati una sau mai multe camere, puteti face aceasta prin telefon, prin internet (completand un formular online) sau direct la receptie. Rezervarile pot fi garantate sau negarantate.

 

REZERVARILE GARANTATE

Dupa solicitarea unei rezervari prin telefon sau online, veti primi (prin fax, e-mail sau posta) un formular pe care este necesar sa il semnati si sa il returnati. Acest document va contine, pe langa datele dumneavoastra de identificare, si informatii despre modalitatea de plata a serviciilor hoteliere. Dupa semnarea acestui document, aveti posibilitatea sa va razganditi - fara nici o obligatie -, cu conditia sa anuntati receptia HOTEL SUD de acest lucru cu cel putin 48 de ore inaintea inceperii perioadei de rezervare. Daca faceti acest anunt cu mai putin de 48 de ore inainte, sau daca nu-l faceti deloc, vi se va retine (din suma depusa ca garantie sau din cardul ale carui date le-ati transmis) o suma echivalenta cu o zi de cazare pentru camera rezervata (sau camerele rezervate).


REZERVARILE NEGARANTATE

Daca anuntati HOTEL SUD de intentia de a rezerva o camera, fara insa a garanta financiar aceasta rezervare, inseamna ca faceti o rezervare negarantata. Aceasta inseamna ca - in ziua cu care incepe perioada rezervata - vi se va pastra camera (sau camerele) pana la ora 18:00. Daca nu veti veni pana la acea ora si nici nu veti anunta HOTEL SUD de certitudinea sosirii dumneavoastra, HOTEL SUD are dreptul de a anula rezervarea facuta si de a caza alti turisti in camera sau camerele pentru care s-a facut rezervarea.

TARIF SUPLIMENTAR

DACA SEJURUL SE PRELUNGESTE SE VA APLICA TARIFUL DUPA CUM URMEAZA:

- INTRE ORELE 12.00-14.00, TAXAREA CAMEREI VA REPREZENTA 20% DIN TARIFUL DE RECEPTIE AL CAMEREI

- INTRE ORELE 12.00-16.00, TAXAREA CAMEREI VA REPREZENTA 40% DIN TARIFUL DE RECEPTIE AL CAMEREI


- INTRE ORELE 12.00-18.00, TAXAREA CAMEREI VA REPREZENTA 50% DIN TARIFUL DE RECEPTIE AL CAMEREI

- DACA SEJURUL DEPASESTE ORA 18.00 SE TAXEAZA INTEGRAL TARIFUL DE CAZARE AL CAMEREI

Va multumim pentru ca alegeti HOTEL SUD.